Gyakori kérdések és válaszok

Ingyenes vagy mennyibe kerül?

A rendezvény látogatása ingyenes, nincs díja.


Kiknek szól a WP MeetUp sorozat?

A rendezvény sorozat mind fejlesztőknek, mind felhasználóknak szól. Vannak témák, melyeket a megszokottnál alaposabban körüljárunk, ezen részek inkább fejlesztőknek érdekesek, míg máskor a lehető legegyszerűbben, kezdő felhasználói nyelven mutatunk be vagy ismertetőnk információkat.


Mit érdemes hozni magammal?

A figyelmed és egy jegyzetelésre alkalmas füzetet és tollat, avagy valamilyen eszközt, amibe feljegyzed a fontos, hasznos információkat, amik az előadásokon elhangzanak. Van büfé az épületben, így inni és enni valót is találsz.


Hány fő jöhet?

A rendezvényre igyekszünk minél nagyobb helyszínt biztosítani, azonban nem tudunk korlátlan főre részvételt biztosítani. Az érkezés sorrendjében tudjuk biztosítani a részvételt.


Mire ügyeljek?

Elsősorban kérjük a telefonok és egyéb eszközök lenémítását, hogy esetlegesen ne zavarjuk az előadókat. Szeretnénk az eseményeknél megadott menetrendet tartani, így kérjük a tartalmasabb kérdéseket az előadások után feltenni. A házirend itt tekinthető meg.


Hol és mikor lesz a rendezvény?

A rendezvénysorozat eseményeiről ezen oldalon vagy az alábbi linken tud tájékozódni. Minden fontos információ az adott, aktuális Facebook eseménynél olvasható.


Elérhetőek a levetített diák?

Igen, az alábbi oldalon tekintheted meg és letöltheted az előadások diasorait.


Megtekinthető videón, az interneten az esemény?

Igen, az alábbi oldalon találhatod az egyes előadások videóra rögzített felvételeit, melyeket bármikor megtekinthetsz ingyenesen. A videófelvételek az esemény utáni 1-4 hetes időszakban kerülnek feltöltésre, amelyiknél készült felvétel.

A helyszínen élőben történő közvetítést jelenleg nem tudjuk biztosítani.